ORTODONȚIE

Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zâmbetul. Zâmbeşte şi vei avea prieteni, încruntă-te şi vei avea riduri! Medicul ortodont vă poate ajuta să aveți un zâmbet armonios. Veniți la clinica noastră din Cluj Napoca și veți vedea diferența: dinți aliniați corect, o ocluzie corectă și estetica facială îmbunătățită.


Read more

IMPLANTOLOGIE Și CHIRURGIE ORALĂ

Implantul dentar este o rădăcina artificială din titan, inserată printr-o procedură chirurgicală în osul arcadei dentare, si asigură înlocuirea cu succes a unuia sau mai multor dinți. Veniți la clinica noastră din Cluj Napoca să puteți beneficia de toate avantajele implantului dentar


Read more

PROTETICĂ DENTARĂ

Protetica dentară este o  ramură a stomatologiei care are ca scop îmbunătățirea aspectului estetic și funcțional al pacientului, prin protezarea definitivă folosind cu coroane dentare artificiale a dinților lipsă sau a celor deteriorați. Pentru astfel de servicii în Cluj Napoca vă asteptăm cu drag!


Read more

ENDODONȚIE ȘI TERAPIE

O procedură comună pentru tratarea dinților cariați o reprezintă obturațiile dentare, iar în cazul în care sunt afectate și rădăcinile dinților se efectuează și tratamentul endodontic al acestora. În clinica noastră din Cluj Napoca vă oferim aceste servicii printr-un personal medical dedicat!


Read more
×

Make an appointment and we’ll contact you.

CONSULTATIE GRATUITA!

Ne bucuram ca ti-ai facut curaj! Hai la o consultatie gratuita pentru a avea grija de dintii tai!

X
Consultatie Gratuita