Clinica Aesthetica Cluj, despre noi - Centrul Stomatologic Aesthetica

Clinica Aesthetica Cluj, despre noi

Clinica Stomatologica Aesthetica

În epoca tehnologiei digitale ne-am adaptat și noi acestui trend și suntem în măsură să vă oferim servicii de calitate excepțională, garantate prin precizia și predictibilitatea oferită de tehnologiile digitale utilizate. În clinica noastră folosim tehnologiile 3D digitale pentru planificarea cazurilor ortodontice, a celor de protetica dentară precum și a celor de implantologie orală. Folosim aplicații software de diagnosticare, planificare și simulare digitală a tratamentului, astfel încât acest tratament este predictibil iar succesul acestuia este garantat. De exemplu, toate cazurile de implantologie orală sunt planificate digital, poziția implantelor este simulată în aplicatia 3D având la dispoziție informația de la computer tomograf respectiv scanarea 3D a danturii pacientului. Inserarea implantelor se face folosind ghiduri chirurgicale care asigură orientarea implantului pentru o poziție protetică ideală. De asemenea, și colaboratorii noștrii de la laboratoarele de tehnică dentară utilizeaza tehnolgii CAD-CAM și 3D printing pentru fabricarea automată a lucrărilor protetice și aparatelor ortodontice.

Servicii profesioniste de calitate înaltă!

La clinica noastră avem medici specialiști în toata ramurile medicinei dentare: ortodonție chirurgie orală, parodontologie, endodonție, protetică dentară. De foarte multe ori pacienții, în special adulții, au nevoie de diverse proceduri medicale pentru un tratament de succes. Avantajul clinicii noastre este că medicii noștrii lucrează ca și o echipă multi disciplinară, fiecare rezilvând problemele specifice pragătirii sale post univeristare. Ne este necesar sa mergeți și la alte cabiente, totul se rezolvă intern în clinica noastră! Pentru a ține pasul cu ultimele tehnologii și tehnici medicii nostrii participă la diverse conferințe și cursuri de specializare. Puteți fi siguri că sunteți pe mâini foarte bune atunci când decideți să vă tratati la noi!

Bine ați venit la Clinica Aesthetica!

Locuiți în zona Cluj Napoca și căutați un dentist, ortodont, implantolog, protetician sau parodontolog pentru rezolvarea problemelor dentare? Nimic mai simplu! Situată într-o zonă liniștită din Cluj Napoca, însă la distanță convenabilă atât de centrul orașului cât și de centre comerciale și centre de afaceri, Centrul Stomatologic Aesthetica vine cu un plus de profesionalism, seriozitate și excelență pe piața serviciilor stomatologice. Localizată într-o clădire nouă, dotată cu cele mai moderne și dispozitive și aparatură dentară, centrul nostru vă oferă o gamă completă de servicii stomatologice: ortodonție, implantologie, protetică, estetică dentară, endodonție, terapie și chirurgie dento-alveolară. Echipă noastră medicală este experimentată și entuziastă având specialiști în toate ramurile medicinei dentare. Mulți dintre medicii noștrii au și o activitate clinică și didactică si în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, participând de asemenea în mod constant la diverse cursuri de specializare în țară și străinătate, pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii și tehnici stomatologice.