Implantul dentar, solutia moderna pentru inlocuirea dintilor pierduti

September 22, 2018 - by Bianca Suciu - in Health, Implante, Medical

No Comments

Pierderea dintilor are nu doar un aspect practic, ci si unul  estetic. Deoarece ne dorim cu totii sa avem o dantura frumoasa si sanatoasa, este important sa stim ce solutii avem la indemana pentru a inlocui dintii pierduti.

Implantul dentar este, cu siguranta, solutia cea mai moderna si eficienta in cazul in care este nevoie de inlocuirea unor dinti pierduti.

Ce este implantul dentar? Acesta este o piesa aproape in totalitate din titan care arata, in general, ca un surub. Scopul implantului este de a crea o radacina artificiala in osul maxilar din zona in care dintii lipsesc.

Implantul este, asadar, in zona intraosoasa, in timp ce este continuat inafara osului de un element numit bont protetic. Pe bont se ancoreaza o punte, o proteza sau o coroana, in functie de nevoile fiecarui pacient.

Avantajul major al folosirii implantului dentar este acela ca dintii invecinati nu sunt deloc afectati, fata de cazul unei lucrari traditionale, unde acest lucru se intampla.

In plus, dupa refacerea danturii, pacientul nu are senzatia de artificial, ci, la scurt timp dupa interventie, acesta poate chiar uita ca a pierdut un dinte in acea zona.

Avantajele utilizarii implantului dentar sunt, asadar, nu doar estetice, ci si functionale.

Aveti dinti lipsa si inca nu ati luat o masura ca sa ii inlocuiti? Specialistii din clinica stomatologica Aesthetica vor gasi cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra.

Va puteti programa online aici: https://clinica-aesthetica.ro/#mt-popup-modal sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0264421770.

Share this article

Bianca Suciu

Leave a Reply

×

Make an appointment and we’ll contact you.

CONSULTATIE GRATUITA!

Ne bucuram ca ti-ai facut curaj! Hai la o consultatie gratuita pentru a avea grija de dintii tai!

X
Consultatie Gratuita